CD-SHOP

Uw Specialist voor Klassiek & Jazz

Meer dan 50.000 referenties in voorraad

Marksound

Marksound biedt een zeer breed scala aan Klassieke muziek en Jazz voor iedere melomaan. Van Lassus tot Feldman en van Ellington tot Zorn. Ook kunt u alle nieuwe releases in mijn shop vinden.

Bij Marksound vindt u zo'n 50.000 verschillende referenties. Wat niet in voorraad is, kan ik voor u bestellen en desgewenst bij u thuis laten bezorgen. Ondanks het complexer distributielandschap, ben ik nog steeds in staat de meeste CD's te verkrijgen via mijn rechtstreekse contacten met de labels.

Marksound blijft investeren in een zeer breed assortiment. Als klant zult u in mijn winkel steeds nieuwe en onverwachte cd's kunnen ontdekken. Bovendien kan dit in een aangename, gepassioneerde muzikale sfeer.

Tot gauw in mijn winkel.

Mark Steyaert
Mark from Marksound: passionate specialist in jazz & classical music

ONZE WINKEL IN CIJFERS

1k+

CD's op voorraad

1m²

Winkel

2023

Actief sinds

TYQmusic

TYQmusic is een quality outlet voor moeilijk verkrijgbare en uitverkochte albums in jazz, wereld- en klassieke muziek en andere genres. In veel gevallen zijn deze albums niet meer verkrijgbaar via de gangbare kanalen. Bovendien kunnen wij deze albums tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.

TYQmusic biedt vele, maar niet alle, labels aan. Het is ook niet onze bedoeling om u de volledige catalogus van deze labels aan te bieden. In zekere zin doen we het tegenovergestelde. In onze webwinkel bieden wij veel albums aan die andere webwinkels niet kunnen krijgen omdat de labels niet meer verdeeld worden of de albums uitverkocht zijn.

De kans is groot dat u hier een album vindt waar u al jaren naar op zoek bent. Laat u verrassen door onze webshop.

Ontdek ons label

Sonamusica is een onafhankelijk klassiek CD-label van Marksound. Het label besteedt veel zorg aan het repertoire, de opnamekwaliteit en de presentatie. Met Sonamusica vindt Mark Steyaert een andere manier om zijn passie voor muziek uit te drukken. Momenteel zijn er al vijf producties beschikbaar, met 2 nieuwe releases in 2023. U kunt de cd's hieronder bestellen.

Vaghi Fiori
Italian Baroque Cantatas
Dominique Corbiau
La Camerata Sferica
François Couperin
L’âme en peine
Pièces pour clavecin
Michèle Dévérité
Sanctum Desiderium
Buxtehude, Krieger, Kerll…
Musae Jovis
Pieter De Moor
Cipriano de Rore
Doulce Mémoire
Laudantes Consort
Guy Janssens
Palestrina
Lamentationes Hierimiae
Laudantes Consort
Guy Janssens

Music is life itself.
What would this world be without good music?
No matter what kind it is.

– Louis Armstrong –

Breng me een bezoekje als je in de buurt bent.

Marksound ligt zeer dicht bij het centrum van Brussel. Een korte rit met de auto of het openbaar vervoer brengt u er in een mum van tijd. Ik hoop u binnenkort in de winkel te mogen verwelkomen. Ik verzeker u dat dit een omweg waard is.

De winkel is gesloten van 21 juli tot 2 september

Sorry voor het ongemak.

TYQmusic.eu is altijd open en met zeer aantrekkelijke kortingen tijdens deze periode.

Scroll naar boven